AVIZ privind prezentarea tezei de doctor habilitat în științe biologice

26.05.2023

Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor al Universității de Stat din Moldova anunță ședința Seminarului Științific ad-hoc în vederea evaluării tezei de doctor habilitat în științe biologice cu tema “Potențialul genetic al genofondurilor tomatelor de cultură și mutante (Solanum lycopersicum L.), metode de cercetare și utilizare în ameliorare”, la specialitatea specialitatea 411.04 - Ameliorarea plantelor și producerea semințelor, elaborată în cadrul Programelor de Postdoctorat. Prioritațea strategice II. Agricultura durabilă, securitate alimentară și siguranța alimentelor cu cifrul 22.00208.5107.03/PD II.

Autor: Milania MAKOVEI

Conducător științific: Galina LUPAȘCU, doctor habilitat în științe biologice, profesor cercetător, membru corespondent al AȘM

Data susținerii: 12 iunie 2023

Ora: 10.00

Adresa: mun. Chișinău, str. Pădurii, 20, MD-2002, Republica Moldova, blocul Genetică, et. II.

Componența Seminarului Științific de Profil ad-hoc:

  1. BOTNARI Vasile, dr. hab. în șt. agr., conferențiar cercetător - președintele seminarului  (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  2. SMEREA Svetlana, dr. în șt. biol., conferențiar cercetător - secretarul seminarului  (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  3. DUCA Maria, dr. hab. în șt. biol., profesor universitar, academician AȘM  (Universitatea de Stat din Moldova)
  4. LUPAȘCU Galina, dr. hab. în șt. biol., profesor cercetător, membru corespondent AȘM   (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  5. ANDRONIC Larisa, dr. hab. în șt. biol., conferențiar cercetător (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  6. GONCEARIUC Maria,  dr. hab. în șt. agr., profesor cercetător (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  7. PÎNTEA Maria, dr. hab. în șt. biol., conferențiar cercetător (Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare)
  8. CALALB Tatiana, dr. hab. în șt. biol., profesor universitar (Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”)
  9. CELAC Valentin, dr. hab. în șt. biol., conferențiar cercetător (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  10. BUCARCIUC Victor, dr. hab. în șt. agr., profesor cercetător (Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare)
  11. SAVIN Gheorghe, dr. hab în șt. agr., conferențiar cercetător (Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare)
  12. MIHNEA Nadejda, dr. hab. în șt. biol., conferențiar cercetător (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  13. MISTREȚ Silvia, dr. în șt. agr., conferențiar cercetător (Institutul de Fitotehnie Porumbeni)
  14. GANEA Anatol, dr. în șt., biol., conferențiar cercetător (Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor, Universitatea de Stat din Moldova)
  15. GRABCO Nadejda, dr. în șt. biol., conferențiar universitar (Universitatea de Stat din Moldova).
Categorie: