Aprecieri înalte ale tinerilor cercetători la Târgul Internațional de Inventică și Educație Creativă pentru Tineret, ICE-USV 2024

04.06.2024

În perioada de 31 mai - 02 iunie 2024 tânăra cercetătoare Elena LUȚCAN a reprezentat echipa laboratorului Bioreglatori naturali la Târgul Internațional de Inventică și Educație Creativă pentru Tineret, ICE-USV 2024, ediția a 8-a. Evenimentul a fost organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, România, în contextul implementării obiectivelor convenite de țările UE ca parte a cadrului strategic al Spațiului european al educației.

Lucrarea inovativă prezentată Reglator natural de creștere a plantelor, procedeu de aplicare a acestuia”, autorii Elisovețcaia D., Ivanova R., Luțcan E. a fost apreciată cu medalia de aur și premiu I al ICE-USV 2024 din partea organizatorilor evenimentului.

Reprezentanții Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara au vizitat standul expozițional, apreciind înalt rezultatele expuse în poster și prezentarea tinerei cercetătoare și i-au  acordat echipei IGFPP medalia de aur a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” din Timișoara.

Universitatea de Stat din Moldova a  mai fost reprezentată și de tinerii cercetători de la Institutul de Chimie și Facultatea de Fizică și inginerie.

Sincere felicitări și succese echipelor de cercetători și noi ascensiuni!

Poster LUTCAN USM_2024    /sites/default/files/2024-06/Poster%20LUTCAN%20USM_2024_final.pdf

Categorie: